Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Αναρτήθηκαν οι λίστες με τους προσωρινούς δικαιούχους

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη (11/7) οι προσωρινοί πίνακες με τους επιλέξιμους και τους επιλαχόντες δικαιούχους του «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα».

Οι σχετικές λίστες έχουν καταρτιστεί ανά Περιφέρεια και ανά κατηγορία προϋπολογισμού, με αντίστοιχη κατάταξη, βάσει της βαθμολογίας κάθε αίτησης. 

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες ΕΔΩ.

Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως και την Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59). Στη συνέχεια, στην παραπάνω ιστοσελίδα, θα αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες και οι τελικοί δικαιούχοι θα μπορέσουν να λάβουν τις ειδικές επιταγές (vouchers).

Σημειώνεται πως τα vouchers καλύπτουν μέρος της συνολικής δαπάνης αγοράς του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, καθώς και των άμεσα συνδεδεμένων και απαραίτητων υπηρεσιών (τοποθέτηση κ.λπ.) από τους εγκεκριμένους προμηθευτές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το ΥΠΕΝ οι αιτήσεις που εγκρίνονται ανέρχονται σε 95.861. Έχουν συνολικό προϋπολογισμό 99.984.006 ευρώ και αφορούν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» έχει διαθέσιμο προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ, από το ΕΣΠΑ 2014-2020. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση όσο εξαργυρώνονται επιταγές θα δημιουργείται χώρος (αποθεματικό), ώστε να ενταχθούν και επιλαχόντες δικαιούχοι του προγράμματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί